Korjausmarkkinat 2024

Kumppaniksi


Kaupallinen kumppanuus

Haluatko tavoittaa toimialan ykköskohderyhmän omalla viestilläsi? Korjausmarkkinat-tapahtuman kaupallinen kumppanuus tarjoaa aitiopaikan näkyä alan vaikuttajille ja päättäjille. Tuomalla esiin oman erikoisosaamisesi takaat paikkasi toimialan ykköstoimijana.

 

Kumppanuus    Logo   Ständi   Video   Pääsylippuja  Hinta alv 0 %  
Premium X X X 6 4 990
Tapahtuma X X   4 2 990
Logo X     2 1 990

 

Logonäkyvyys annetaan tapahtuman mainonnassa ja viestinnässä siitä lähtien, kun kumppanuudesta on sovittu ja yritys on toimittanut painovalmiin materiaalin järjestäjälle. Logoa toistetaan tapahtuman printti- ja sähköpostimainonnassa Rakennuslehden kanavissa (kaikkiaan yli 15 lähtöä suoraan ydinkohderyhmään, kumulatiivinen ammattilaislevikki lähes 500 000), tapahtuman verkkosivulla, sekä itse tapahtumassa taukokalvoissa.

Ständi on kooltaan vähintään 2x2 metriä ja se sijaitsee tapahtumasalin takaosassa. Ständit kehystävät taukoja ja ruokailuita eli ovat koko päivän ajan aivan osallistujien vieressä.   

Videospotit näytetään ohjelman lomassa soveltuvassa kohdin. Yritys vastaa spottien tuotannosta ja toimittamisesta järjestäjälle viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Spotin maksimipituus on 60 sekuntia.

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteys Rakennuslehden vastuumyyjääsi: 

Myyntipäällikkö Elina Rökman, 040 356 1874
Myyntipäällikkö Jari Inkinen, 040 7160 113
Myynti- ja markkinointijohtaja Jyrki Palmu, 0400 576 612

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi <at> sanoma.com.